Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Διοργάνωση της «3ης Χορωδιακής Συνάντησης»

Με τη συνεργασία της Δημοτικής Χορωδίας του Δήμου Λεβαδέων & της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας

Η Δημοτική Χορωδία του Δήμου Λεβαδέων, εμφανίζεται στις καλλιτεχνικές διοργανώσεις της πόλης μας για πρώτη φορά, σαν Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.

Σκοπός του Νομικού Προσώπου είναι η προαγωγή και διάδοση της μουσικής ως κοινή γλώσσα επικοινωνίας μεταξύ των λαών και ο χαρακτήρας του είναι μη κερδοσκοπικός.

Έχει κάνει στο παρελθόν πολλές εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας προωθώντας το χορωδιακό τραγούδι και συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην πολιτιστική ανάταση της πόλης μας και γενικότερα του νομού μας. Έχει πραγματοποιήσει δύο χορωδιακές συναντήσεις φιλοξενώντας στην πόλη μας χορωδίες από την Κύπρο, την Κάρυστο, τον Άσσο Κορινθίας και τον Άγ.Κωνσταντίνο.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, η Δημοτική Χορωδία του Δήμου Λεβαδέων σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Βοιωτίας διοργανώνει την 3η χορωδιακή Συνάντηση στην οποία θα συμμετέχουν η Ανδρική Χορωδία της Νίκαιας, η Μικτή χορωδία της Ορεστιάδας και ο τενόρος της Λυρικής Σκηνής κ. Πέτρος Σκένδρος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 8.30 μμ στην Αίθουσα της Εστίας Μητέρας.

Ευελπιστούμε με την προσπάθειά μας αυτή, να χαρίσουμε στους συμπολίτες μας, μια βραδιά μουσικής απόλαυσης, εμπνευσμένη από το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Είσοδος ελεύθερη.